MUHASEBECİLERDEN COŞKULU İFTAR
 Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Körfez Temsilciliği’nin geleneksel iftar programı önceki akşam gerçekleştirdi. Tütünçiftlik’teki Çınarpark Otel’de düzenlenen iftar programına muhasebecilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

 

GENİŞ KATILIM VARDI

Odanın Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt ile yöneticiler Suat Yüksel ve Gürbüz Aslan’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mustafa Efe, Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, daire müdürleri, çok sayıda bürokrat, ilçedeki muhasebeciler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

MESLEK DAYANIŞMASI

Birbirinden leziz ikramların sunulduğu iftarda yenilen yemeklerin ardından konuşan KSMMMO Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt, “Bu geleneksel iftar programımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizdeki meslektaşlarımız ile bu şekilde düzenlenen etkinliklerle kaynaşmayı sağlamak arzusundayız. Programımıza olan ilginin büyük olduğunu görmek bizleri çok sevindiriyor. Meslek dayanışması içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

PROTOKOLE HEDİYE

Daha sonra konuşan KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen de, Körfez ilçedeki meslektaşları ile bir iftar programında bir araya gelmiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Gökhan, “Bizleri böyle bir ortamda buluşturan Körfez Temsilcimiz Orhan Bey ve yönetimine teşekkür ediyorum. Güzel ve faydalı bir çalışma oldu. Meslektaşlarımızın ve kamu yöneticilerinin burada bir araya geliyor olması, ilçede her şeyin düzenli bir şekilde gittiğini gösteriyor” diye konuştu. Yapılan protokol konuşmaların ardından davetlilere hediyelerinin takdim edilmesi ve çay eşliğindeki sohbet ile devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817