banner2779
banner2752
banner2750

Muhsin Yazıcıoğlu Anıldı
 Merkezi Kocaeli olan ve ilimizde önemli etkinliklere imza atan Yesevi Ocağı Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği, 6 yıl önce helikopter suikastinde hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nu da bir takım etkinliklerle andı.

Kocaeli genelinde bilboardlarda Muhsin Yazıcıoğlu’na ait “Canım? Dedim. Milletin dediler” sözünün yer aldığı tasarımla kamuoyunun dikkatini çekerken, aynı zamanda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat yıldönümün de Ankara’da kabri başında düzenlenen programa da katılım sağlandı.

Yesevi Ocağı üyeleri ve gençlerle Muhsin Yazıcıoğlu ile Kocaeli’de yol arkadaşlığı yapmış kişileri Dernek binasında bir araya getiren program organize etti. Programa Abdulkadir Küpeli, Sedat Ayhan, İbrahim Mercan, Süleyman Pekin, Sermet Temel, Hasan Akgül, Hikmet Yıldız, Cahit Büyükkanber, Burhan Altuntaş gibi isimler katıldı. Program Muhsin Yazıcıoğlu’nun videolarında oluşan sinevizyon gösterisiyle başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim okunarak Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte şehit olan yol arkadaşları için dualar edilerek son buldu.

Yesevi Ocağı Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Eren Elmalı “Muhsin Yazıcıoğlu her evden çıkmış bir cenaze, tüm yürekleri titreten bir değer. Milletin ona olan sevgisi, özlemi gün geçtikçe katlanarak artmakta ve bir sessiz çığlık oluşturmaktadır. O’nu tam anlamıyla anlatmak için dil hicabından lâl olsada elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Yaptığımız bilboardlar ile Kocaeli kamuoyunun dikkatini çektik ve olumlu geri dönüşler sağladık. Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Yesevi Ocağı’nın 21.yüzyılda ki alperenidir O’nu unutturmamak için elimizden gelen gayreti yapacağız.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751