MUHTAR DERNEK BAŞKANLARI KÖRFEZ’DE TOPLANDI.
 Muhtar dernek Başkanları, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar’ın konukları olarak, Tütünçiftlik sahilde Belediye Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldiler. Kahvaltılı olarak yapılan davete, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcıları İsa Taş, Selahattin Kabadayıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Muhtarlar Daire Başkanı Ali Bilgin, Daire Müdürü Ufuk Atabay, Körfez Muhtarlar Dernek Yönetimindeki muhtarlar katıldılar.

Toplantının amacı ile ilgili konuşan Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, tanışma ve ortak çalışmalar belirlemek amacıyla yapılan buluşmanın çok verimli olduğunu söyledi. Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’da yaptığı konuşmada, vatandaşlarla ilgili sorunların yetkili makamlara ulaşmasında muhtarların temel nokta olduğunu söyleyerek, ‘’Muhtarlar, genel güvenlik, vatandaşların sorunlarının belirlenmesi, sosyal yardımların dağıtımında önemli rol oynuyorlar. Muhtarlar bizim için çok önemliler, bugüne kadar önemi tam vurgulanmamış konuda gerekenler yapılıyor’’ dedi.

Yapılan konuşmalarda, Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarların da ortak kullanımına açılacak yeni bir yazılım hazırlandığı belirtildi. Bu yazılıma göre, muhtarlar sorunları ve talepleri ilettikten sonra, yapılan çalışmaları, gelişmeleri, ihaleleri verilecek özel şifreleri ile sisteme girip takip edebilecekler. Toplantıda, muhtarların çalışmaları, düşünceleri ve sorunları da konuşuldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817