MUHTAR ELMAS’IN TATLI TELAŞI

Kazım Elmas ile eşi Melek Elmas’ın güzel kızları Şirin Ezgi ile Mehtap-Hakan Seval çiftinin yakışıklı oğulları Burak, 12 Haziran Cumartesi günü, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Saruhan Sokak No: 3 adresindeki Salon Körfez’de düzenlenecek olan görkemli bir merasimle yaşamlarını birleştirecek.

HES KODU OLMADAN

SALONA GİRİLEMEYECEK

17.00 – 21.00 saatleri arasında gerçekleşecek düğün merasiminde Covid-19 önlemlerine uyulacak. Program boyunca tüm konukların maske ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri istendi. Ayrıca sürekli dezenfektan da temizlik için kullanılacak. Öte yandan HES kodu sorgulaması yapılmayan hiç kimsenin merasime alınmayacağı bildirildi. Kızını evlendirmeye hazırlanan Muhtar Kazım Elmas, “Bu mutlu günümüzde tüm dostlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817