MUHTAR  HAVAALANINDA  ESRARLA  YAKALANDI
 Kartepe Belediyesi’nin 25 Kasım Çarşamba günü ilçedeki 25 muhtarı götürdüğü Kıbrıs kültür gezisinde skandal bir olay yaşandı. Kıbrıs kültür gezisine katılan Nusretiye Muhtarı Turan Yıldız, havaalanında esrarla yakalandı. Yıldız’ın esrar maddesini üzerinde taşıdığı öğrenildi. Daha gezinin başında yaşanan olay muhtarlar arasında şok etkisi yarattı. Böylesi skandal bir olayla başlayan gezi, buruk şekilde devam etti.

 

NARKOTİK KÖPEĞİ BULMUŞ

Edinilen bilgiye göre; Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan uçakla Kıbrıs Ercan Havaalanı’na indikten bir süre sonra havaalanındaki narkotik köpeklerinin Yıldız’ın üzerine atladığı ve esrarın böyle bulunduğu öğrenildi. Yapılan aramada üzerinden 5 gram esrar çıktığı öğrenilen Yıldız, polis tarafından hemen gözaltına alındı. Yıldız’ın yarın(Cuma) hakim karşısına çıkacağı öğrenildi. Muhtarın esrarla yakalanması Kartepe’de de şaşkınlıkla karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817