Muhtar istedi, Karaosmanoğlu  söz verdi





Ukomenin Körfez'de uygulamaya koyduğu yeni hattan Körfez halkı ve Muhtarları çok memnun oldu.

 

Belediyenin hizmete koyduğu160 nolu hattı Kirazlıyalı üst geçitten başlıyor, Yarımca alt yol üzerinden devam ederek Derince Eğitim Araştırma Hastanesi`nde son buluyor. Bir diğer yeni hat ise 165 nolu hat araçlar Yarımca istasyon durağından başlıyor, Yarımca alt yol üzerinden devam ederek Derince Eğitim Araştırma Hastanesi`nde son buluyor. Haftanın 6 günü, Pazar hariç, hizmet veren 160 ve 165 nolu hatlarda çalışan araçlar sabah 07.15`te sefere başlıyor ve her saat başı olmak üzere akşam17.30`a kadar sürüyor. Aynı şekilde Derince`den de aynı saatlerde araçlar kalkıyor.

Bu yeni uygulamadan çok memnun olanlardan biri de İlimtepe Mahallesinin sevilen muhtarı Kazım Elmas. Mahallesinde çok sevilen muhtar Elmas'ın  Kocaeli Protokolüyle de arası çok iyi. Geçtiğimiz günler de Körfez İlçeye gelen Başkan Karaosmanoğlu'nun kulağına başkanım  biz de İlimtepe -  İzmit arası hat istiyoruz şeklinde fısıldayan Muhtarı, Başkan Karaosmanoğlu muhtarı kırmamış ve hat koyulacağı sözünü vermiş.

Verilen bu söze sevinen muhtar Elmas,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanımız Yunus Pehlivan ve tüm yetkililere teşekkür ederim diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murti 11 yıl önce

keşkeeeeee.büyükşehir otobus koysada insan gibi ferah ferah yolculuk etsek.

banner2817