MUHTAR KÖTÜ HABERİ  DUYURDU..!

Muhtar Sami Zorlu, daha önce de sayfasından halka çağrı yapmış ve karantina kurallarına, hijyen ve steril kurallarına tam olarak uyulmasını istemişti.

Koronavirüs sayılarının artması üzerine bir kez daha uyarı yapan Muhtar Sami Zorlu, mahallenin en çok vaka gözüken mahalle olduğunu duyurdu ve kurallara uyulmamasının buna neden olduğunu söyledi.

Muhtar Sami Zorlu duyurusunda, “HAYIRLI CUMALAR Hacı Osman Mah. Muhtarlımızdan duyurulur

Mahallemiz  Körfezde covid  19  pozitif vaka sayısı en yüksek olan mahalle ve her geçen gün sayı artmaktadır.Bu demektir ki bir çoğumuz kurallara uymuyoruz kendimizi, sevdiklerimizi  ve bir çok insanın sağlığını hiçe sayıyoruz.

LÜTFEN KURALLARA UYALIM UYAYMAYANLARI UYARALIM.SAYGILARIMLA HACI OSMAN MAHALLESİ MUHTARI SAMİ ZORLU” şeklinde uyarıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817