banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

MUHTAR ÖZ ELEŞTİRİ  YAPTI

Sık sık gündeme getirdiği limtepe Mahallesi ve çevresinde yetişen başı boş dolaşmalarına izin verilen küçük ve büyükbaş hayvanların verdiği rahatsızlık ile ulaşım sorununu çözüme kavuşturamadığını belirtti.

Kazım Elmas, iğneleyici bir dille yaptığı sosyal medya paylaşımında resimlerle birlikte sorunları bir kez daha dile getirdi ve bu iki soruna çözüm bulamadığı için üzüldüğünü belirtti.

Kazım Elmas paylaşımında, “Yöneticilik hayatımdan öz eleştiri hep bi sonraki olacaklara aynam olmuştur hep ders çıkartmışımdır Dost hane eleştirilerden

evet buda bi öz eleştiridir on altı yıllık muhtarlık sürecinde tüm çabalarıma rağmen başarı sağlayamadığım sorunlardan biri başı boş sokak hayvanları ikinciside ulaşımdır..

Bi sabah kalkarsınız dış kapıyı açarsınız hayvan pisliği bahçeye çıkarsın hayvanlar trafiğe çıkarsın yolu kapatan hayvanlar mezarlığa gidersin mezarların üzerinde dolaşan hayvanlar maalesef başaramadık başaramadık başaramadık ama Yılmak yok başarana kadar mücadeleye devam....”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826