MUHTAR ŞENAY: GEREKİRSE SİLAHLANIRIZ
 Körfez İlimtepe mevkiinde yapımı düşünülen çöp fabrikası ile ilgili tepkiler ve muhtarların birleşmeleri devam ederken, düzenlene kahvaltıya katılan Derince’li bayan muhtarın sözleri, hem cesaret verdi, hem de ne kadar kararlı olunduğunu gösterdi.

Derince Fatih Sultan Mahalle Muhtarı Şenay Mengünoğlu, gerekirse silahlarını da alıp nöbet tutmaya hazır oluklarını ve her iki ilçeyi de etkileyecek olan çöp fabrikasına dur diyeceklerini söyledi. Bayan muhtar, devletin kendilerine tanıdığı hakları sonuna kadar kullanıp, vatandaşın yanında olacaklarını, bunun için de silahlı nöbet tutmaya bile hazır olduklarını ifade ederek, ‘’Halkımız da bizi sonuna kadar destekleyecektir, yeter ki bir arada olalım’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817