MUHTAR TALEP ETTİ, BELEDİYE YAPACAK
                                           

MUHTAR TALEP ETTİ, BELEDİYE YAPACAK

 

İzmit Belediyesi mahalle muhtarları ile sürdürdüğü işbirliğini köy muhtarları ile de sürdürmeye başladı. 2014 yılı Mart ayından itibaren İzmit Belediyesi’ne bağlanacak olan köylerde çalışmalarını başlatan belediye ekipleri köy muhtarlarından gelen talepleri büyük bir titizlikle değerlendiriyorlar.

 

ŞAHİNLER KÖYÜ DEPOSU YENİLENECEK

 

İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü Şahinler Köy Muhtarı Cavit Akarsu’nun mevcut su deposunun yıkılıp yerine daha yüksek bir su deposu yapılması talebini geri çevirmeyerek, köyün taleplerini karşılayacak bir proje hazırladı. Projeye göre belediye ekipleri mevcut depoyu yıkarak yerine daha yüksek bir depo yapacaklar. Çeşmeden akan suyun birikmesini önleyecek çalışmaları gerçekleştirecek olan ekipler hayvanların su içmesi için 2 adet yalak yapacak.

 

ŞEHİT ZEKİ AKTAN’IN İSMİ VERİLECEK

 

Tamamı beyaz mermerle kaplanacak ve siyah granitlerle süslenecek olan çeşmeye köyün talebi üzerine Şehit Zeki Aktan’ın ismi verilecek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817