Muhtar Topal’a Hemşehri Desteği

Başkan Ahmet Önal ve yönetimi, önceki gün de Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Sıddık Topal ile bir araya geldi.

KENTİN en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kocaeli Erzurumlular Vakfı yönetiminin kent genelindeki ziyaretleri sürüyor. Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile yönetim kurulu üyelerinden Erdal Durmuş, önceki gün Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Sıddık Topal’ı makamında ziyaret etti.

ÖNAL’DAN BAŞARI DİLEĞİ

Muhtarlık binasında gerçekleşen buluşma sırasında konuşan Vakıf Başkanı Ahmet Önal, hemşehrileri olan Muhtar Sıddık Topal’ın bu göreve seçilmesinin kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, “Muhtarımızın yöresinde sevildiğini ve saygınlık gördüğünü zaten biliyoruz. Görevinde başarılı olacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

HEMŞERİLERİMİZİN 

DESTEĞİ ÖNEMLİ

Konukları ile yakından ilgilenen, ilk kez göreve seçilen ve bölgesindeki saygın kişiliği ile tanınan Muhtar Sıddık Topal ise, “Kazım Karabekir Mahallemiz, çok özel bir bölge. İşimiz zor olsa da halkımızın desteği ile bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Ayrıca hemşehrilerimizin desteği de bu yolda bizim en büyük gücümüz olacaktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.