Muhtar Veli Kaygın hayata veda etti
 Edinilen bilgilere göre; Körfez Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Veli Kaygın, mahalledeki küçük çocuklarla bir konu nedeniyle tartıştı. Tartışmanın üzerine fenalaşan Kaygın, olay yerine gelen ambulansla hemen Körfez Devlet Hastane'sine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Kaygın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yapılan incelemeden sonra Kaygın'ın ölüm sebebinin kalp krizi olduğuna karar verilip, yakınlarına teslim edildi. Konuyla ilgili Veli Kaygın'ın oğlu Osman Kaygın şunları söyledi; "Mahallede sigara içen küçük çocuklarla tartıştı. Çocukları uyararak nasihatlarda bulunan babam, daha sonra fenalaşarak kalp krizi geçirdi"


1 YILINI DOLDURMUŞTU

Körfez Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Veli Kaygın, geçtiğimiz yıl tam da bugün mahalle muhtarlığına seçilmişti.Mahallede uyuşturucu konusunda sürekli mücadele veren Muhtar Kaygın, gençlerin bu bataktan kurtulması için sürekli olarak çalışmalar yapmasıyla biliniyordu. Aslen Erzurumlu olan 60 yaşındaki Veli Kaygın, evli ve 4 çocuk babasıydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817