Muhtara 11 Yıl Hapis
 Kandıra ilçesi Orhan Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, kiracısını öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı mahkemede 11 yıl 8 ay hapis cezası aldı.



Kocaeli Kandıra İlçesinde 11 Aralık 2011 tarihinde meydana gelen olayda,   Orhan Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, kiracısı Mustafa Alkan ile tartışmış ve silahla yaralayarak öldürmüştü. Olayla ilgili davaya dün Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi`nde devam olundu.  Tutuklu sanık Mustafa Yılmaz avukatı Raif Kandemir ile olayda yaşamını yitiren Mustafa Alkan`ın ailesi ve avukatları Nazmi Küçükosmanoğlu katıldı. Davada mahkeme heyeti tutuklu sanığa kasten adam öldürmek suçundan  14 yıl hapis cezası verdi. Ancak  olayda tahrik bulunması ve duruşmalardaki iyi halinden bu cezasının 11 yıl 4 ay’a indirilmesine karar verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817