Muhtarın ATM Mücadelesine  Destek

Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Sami Zorlu’ya, geçtiğimiz hafta gelen bir yazıda ATM’nin kaldırılacağı bildirildi. Bunun üzerine mücadele etmeye başlayan Sami Zorlu’ya, ilk olarak mahalle sakinlerinden, daha sonra da CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve teşkilatından, MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Sayıcı’dan destek geldi.

Mahalle de 65 yaş üzeri 650 vatandaşın olduğu ve bunların maaşlarını ATM’den çektiklerini söyleyen Muhtar Sami Zorlu, yapılacak uygulamanın pandemi döneminde bu insanları sokaklara atmak anlamına geldiğini, diğer yaşlarda ki vatandaşları da mağdur edeceğini söyledi. Sosyal medya üzerinden de ayrıca mücadelesini dile getiren Sami Zorlu, son olarak ta Körfez Kaymakamı  Gürsoy Osman Bilgin’i ziyaret edip, konu hakkında ki dilekçesini verdi. Kaymakam Bilgin, ATM’nin kalması için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.

Mücadelesi ile takdir toplayan Muhtar Sami Zorlu konu hakkındaki paylaşımında da, “yazımı sonuna kadar okumanızı isterim çok önemliiiii

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817