Muhtarlar Aşılarını Oluyor.!

Bu kapsamda ilimizde de muhtarlar randevularını alarak aşılarını vuruluyor. Körfez ilçenin en başarılı muhtarları arasında yer alan, yöre halkları arasında çok sevilen üç muhtar da randevularını alarak aşılarının ilk dozunu vuruldular.

DERİNCE’DE VURULDULAR

Körfez ilçeye bağlı; Sevindikli Köyü Muhtarı İbrahim Karagöz, Sipahiler Köyü Muhtarı Murat Tezel ve Karayakuplu Köyü Muhtarı Yusuf Korucuoğlu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek aşılarını vuruldular. Oruçlarını da hastane bahçesinde açan üç başarılı muhtar, kendilerine tanınan öncelik dolayısıyla hükümete ve yetkililere teşekkür ettiler.

UYARI DA YAPTILAR

Pandemi sürecinde alınan tedbirler sonucunda vaka sayısında yaşanan gerilemenin kimseyi rehavete düşürmemesi gerektiğini söyleyen üç muhtar; İbrahim Karagöz, Murat Tezel ve Yusuf Korucuoğlu, “Temizlik, maske ve sosyal mesafeye dikkat edelim, belirtilen kurallara riayet edelim ve salgının önüne geçelim. En büyük sorumluluk yine bizde” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817