banner2779
banner2752
banner2750

MUHTARLAR DERNEĞİ'NDEN "SINIR" TEPKİSİ

Körfez Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı, STK’ların da geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Kent Konseyi Başkanı İsa Taş başkanlığındaki toplantının gündemi de oldukça yoğundu. STK temsilcileri tek tek söz olarak ulaşım, güvenlik ve yatırımlar konularında öneri, eleştiri ve fikirlerini aktardı. Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Körfez’de güzel bir birliktelik örneği sergilediklerini belirterek, “Yürütme kurulu toplantımızın kapsamını genişlettik, STK’larımızı da davet ettik. Çünkü biz bir olursak varız ve güzel işlere imza atabiliriz” dedi.

ANLAMSIZ BİR TARTIŞMA

Toplantıda söz alan Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar,  geçtiğimiz gün basına da yansıyan Derince ve Körfez arasındaki 500 dönümlük arsa için yaratılmak istenen tartışmalara tepki gösterdi. Yanar, “Basına yansıdı. Sanki sınırlar belli değilmiş gibi arkadaşların bazıları sınır tartışması içine giriyor. Bu konuyu yıllar sonra ortaya çıkarmak gereksiz. Derince’nin ve Körfez’in sınırını tartışmaya gerek yok” ifadelerini kullandı.

İKİ KATLI OTOPARK

Toplantıda STK temsilcileri tek tek söz alırken, ulaşım ve güvenlik noktasındaki öneriler ön plana çıktı. Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, otopark noktasında yeni projeler üretilmesi noktasında gelen öneriye; “Tütünçiftlik Kültür Merkezimizin altında iki katlı otoparkımız var. 15 gün içerisinde burayı hizmete sokmuş olacağız. Son hazırlıklar yapılıyor. Ayrıca alternatif yollar ile ana caddeler üzerindeki yoğunluğu da azaltıyoruz” ifadelerini kullandı

ANLAMSIZ BİR TARTIŞMA

Toplantının sonuç kısmında açıklamalarda bulunan Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, “Sınırlarla alakalı bir tartışma ortamı yaratılıyor. Bu, anlamsız bir tartışmadır, Zaten Büyükşehir yasasından dolayı bizim sınırlarımız İstanbul ile Sakarya sınırında. Derince’nin veya Körfez’in kalkıp sınır tartışması açmasına gerek yok” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751