Muhtarlar, Körfez Zabıtası’nı Unutmadı

Bu özel teşkilatının kuruluşu tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Ayrıca kentimizdeki önemli isimler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde görev yapan zabıta müdürlüklerine ziyarette bulunarak teşkilatın 196’ncı kuruluş yıl dönümleri dolayısıyla tebrik mesajlarını iletiyorlar. Son olarak Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, önceki gün ilçede görev yapan bazı muhtarları ağırladı.

MUHTARLAR BELEDİYEDE

Kentimizin en aktif muhtarlarından biri olarak dikkat çeken, yaptığı özel yardım faaliyetleri ile bilinen Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kutluca Köyü Muhtarı Engin Öztürk, beraberindeki yönetimi ve bazı muhtar arkadaşları ile birlikte Gökkaya ile makamında bir araya geldi. Öztürk açıklamasında, tüm zabıtaların özel haftasını tebrik etti.

GÖKKAYA MEMNUN KALDI

Öztürk açıklamasında; “Zabıta teşkilatımızın 196’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Körfez Zabıta Müdürlüğü personelinin haftasını kutlamak amacıyla ziyarette bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız Körfez Belediyesi Zabıta Müdürümüz ve tüm personeline yapmış oldukları görevlerinde başarılar dileriz” dedi. Zabıta Müdürü Gökkaya da ziyaretleri dolayısıyla Körfezli muhtarlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817