banner2779
banner2752
banner2750

 Muhtarlar meclisinden Kaymakam Hasan Hüseyin Can’a ziyaret

Kaymakam Hasan Hüseyin Can, Ankara’da düzenlenen ve muhtarlarla ilgili konularında görüşüldüğü seminere katıldığını belirterek, ‘’Cumhurbaşkanlığı, Çevre Şehircilik, Gıda tarım Bakanlıkları, üniversitelerin de yer aldığı seminerde muhtarların daha aktif görevler almaları, yetki ve sorumluklarının artması konuları görüşüldü. Sonuçlar raporlar haline gelecek ve belki de yaşlaşacak. Burada, muhtarların meclislerde de görev almaları gündeme geldi’’ dedi.

Bu haber muhtarları sevindirirken, belediye meclislerinde görev alarak daha aktif şekilde yerel yönetimlerde söz sahibi olabilecekleri şeklinde algılandı.

Sedaş sorunu

Muhtarlar, çeşitli sorunları Kaymakam Can’a iletirken, Sedaş’ın hiçbir şekilde sorunlarla ilgilenmediğini, görüşmek istediklerinde de yetkililere ulaşamadıklarını söylediler. Dernek Başkanı Yanar, ‘’Cumhurbaşkanı’na bile rahatlıkla ulaşıyoruz ama Sedaş yetkilisi işle görüşemiyoruz. Köylerde direkler parçalanmaya başladı, çürüyor. Şimdi İSU yenileme çalışmalarına başlayacak, bu arada Sedaş ve diğer ilgili kurumlar da gerekli yenileme ve hat faaliyetlerini yapmalılar’’ dedi.

Kaymakam Can, Büyükşehir’de bu konuyla ilgili Aykome adlı birim olduğunu ve alt yapı çalışmalarında koordinasyonun sağlanması gerektiğini belirterek, ‘’Umarım uygulama da yapılır ve çalışmalar aynı anda yürütülür’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751