banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Muhtarlar Ormanya’yı Gezdi

 

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı Ormanya, Kocaelili ve çevre illerden gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor. Bu kapsamda Kocaeli’ndeki muhtarlar, düzenlenen programla Ormanya’yı gezerek hayvan türlerini ve doğal güzellikleri keşfettiler.

 

ORMANYA TANITILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Kocaeli genelindeki muhtarlara, Doğal Yaşam Parkı Ormanya’nın tanıtılması amacıyla gezi programları düzenledi. Sabah kahvaltısıyla başlayan programda daha sonra muhtarlar doğal yaşam alanlarında bulunan hayvanları görme fırsatı buldular.  Uzman rehberler eşliğinde yapılan gezide muhtarlar son olarak yürüyüş parkurlarında dolaşarak gezilerini tamamladılar. Muhtarların Ormanya’daki gezisine, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Lütfi Efil de eşlik etti.

 

206 MUHTAR GEZDİ

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı şimdiye kadar Kocaeli genelindeki 12 ilçe muhtar dernek başkanları ve ilçe muhtar sorumluları başta olmak üzere İzmit Gölcük Gebze ve Darıca ilçelerinden gelen toplam 206 muhtarı Ormanya’ya gezi programı düzenledi. Önümüzdeki günlerde diğer ilçelerdeki muhtarlar için de Ormanya tanıtım programı düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826