banner2779
banner2752
banner2750

Muhtarlar Polislerimizi Unutmadı!

Körfez Muhtarlar Derneği ve Kutluca Köyü Muhtarı Engin Öztürk, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit, İlimtepe Mahallesi Muhtarı Kazım Elmas ve Kirazlıyalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Mızrak il ve ilçe emniyet müdürlerine ziyarette bulundu.

ÖZTÜRK’TEN MESAJ!

İlk olarak İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ile bir araya gelen Körfezli muhtarlar, daha sonra Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ile makamında bir araya geldi. Buluşma ile ilgili açıklama yapan dernek başkanı Engin Öztürk, “Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası’nı kutlamak amacıyla İl Emniyet Müdürümüz Veysel Tipioğlu ile Körfez İlçe Emniyet Müdürümüz Ahmet Zihni Manap’ı makamlarına ziyaret ettik.

Bu vesile ile vatan topraklarımızın korunması uğrunda canını hiçe sayıp şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anarken gazilerimize de minnet duygularımızı iletiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751