MUHTARLARA AİLE REHBERLİK MERKEZİ ANLATILDI
 İzmit Belediyesi tarafından bir süre önce Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içinde faaliyete geçirilen Aile Rehberlik Merkezi hakkında, muhtarlara bilgi verildi. Belsa’daki Belediye meclis salonundaki toplantıda sosyolog Betül Katırcıoğlu, muhtarlara rehberlik merkezinin işleyişi, merkezden kimlerin yararlanabileceği ve merkeze hangi konular için başvurulabileceği hakkında bilgi verdi. Katırcıoğlu, muhtarlarla yapılacak işbirliği sayesinde daha çok kişiye ulaşılabileceğine de dikkat çekerek”  ailelere ulaşmada ve ailelerin bize ulaşmasında en büyük desteği muhtarlarımızdan göreceğimize inanıyoruz. Muhtarlarla birlikte yürüteceğimiz çalışma ile, aile kurumunun sağlıklı ve mutlu bir şekilde devamını sağlamak üzere kurulmuş olan Aile Rehberlik Merkezi’nin kuruluş amacını da gerçekleştirmiş olacağız. Merkezimizde ailelere, koruyucu, önleyici, geliştirici, rehberlik edici destek hizmeti sunulmaktadır.

 

ÜCRETSİZ HİZMET

 

Bir uzman psikolog ve bir sosyoloğun görev yaptığı merkezde aile danışmanlık hizmeti de verilmektedir” şeklinde konuştu. Ücretsiz olan Aile Rehberlik Merkezinden yararlanmak isteyenlerin 3315400 numaralı telefondan randevu alabilecekleri de bildirildi. Muhtarlar da, İzmit Belediyesi ile güzel bir diolog içinde olduklarını belirtip” böyle bir hizmetten daha geniş kitlelerin yararlanması için üzerimize düzen ne varsa yapmaya hazırız” dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817