MUHTARLARDAN BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR


Ziyarette Muhtar Masası Koordinatörü Mehmet Çetin ve Meclis Üyesi Haluk Akgün hazır bulundu.

 

ŞEHİR KONFORUNDA KÖY DOKUSUNDA

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan “belediyemizin hizmet ağında olan 50 köyümüz ve her birinin değerli muhtarları var. Her biriyle köylerimiz için güzel çalışmalar yürütüyoruz. Köylerimizi bir yandan şehir yaşam kalitesine taşırken; diğer yandan da köyün dokusunu ve kokusunu da bozmadan hizmet götürmeye çalışıyoruz.  Köyden şehre değil, şehirden köye göçler yaşansın diye çalışıyoruz. Bu amaçla da başta yol ve kaldırımlar olmak üzere sosyal donatılar oluşturmaya, camisinden okuluna her alana dokunup, destek olmanın çabasındayız.  Köylerimizin temizliği konusunda da ayrı bir hassasiyet gösteriyoruz.   Çöplerin alınmasından süpürgecilerimize kadar daha temiz, daha bakımlı köylerimiz olsun canla başla çalışıyoruz

HER ALANDA DESTEK

Ekiplerimizle köylerimiz için daha fazla ne yapabilir diye sürekli kafa yoruyoruz.  Fiziki  ihtiyaçlarının dışında onların ekonomilerine katkı sağlayacak, üretimlerini arttıracak çalışmalar yürüyoruz.Moder hayvan pazarımızla  köylülerimizin üretimine ve satışlarına katkı sağlamaya çalışırken, uygulama bahçemizle onlara yerinde eğitim imkanı sunuyoruz. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren veteriner hekimimiz ve Yüksek Ziraat Mühendisimizle köylerimizde dededen kalma yöntemler yerine daha moden ve daha sağlıklı üretimler yapılsın diyerek köy köy gezip eğitimler veriyoruz. Köylerimizde yaptığımız toprak analizleriyle de doğru tarım yapılması için yol gösteriyoruz. Köylülerimizin daha mutlu, daha huzuru olmaları için hayatlarının her alanına dokunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

KÖY DEMEK DOĞRU DEĞİL

Mahalle muhtarları da “ Köylerimize atık köylükten çıkarak adeta şehre dönüştü. Artık, yaşadığımız yerlere köy demek çok doğru olmuyor. Köyden şehre gelen çocuklarımız ayağı çamura basmadan şehirdeki okullarına ulaşabiliyor. Köylerimiz artık şehir konforunda. Bizi bizden daha fazla düşünen bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Başta çocuklarımız ve tüm vatandaşlarımız adına kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817