MUHTARLARDAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 TEŞEKÜR ETTİLER

 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, “Kocaeli ilimizdeki tüm muhtar derneklerimizin ilçe başkanlarıyla birlikte  Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etmek istedik. Muhtarlarımızı Yunanistan ve Bulgaristan’a gönderen ve bizlere her zaman destek olan Başkanımıza teşekkür etmek istedik” dedi.

 

MUHTAR HİZMETLERİMİZ MODEL OLDU

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da “değerli muhtarlarımızın dernek başkanlarına ben de çok teşekkür ediyorum. Muhtarlar, mahallelerimizin en önemli birim yöneticileridir. Kurumların da işlerini birlikte yürüttüğü çalışma arkadaşlarıdır. Muhtarlarımızı ben kendi çalışma arkadaşlarım olarak görüyorum. Bu anlayışımı Muhtar Hizmet Masası adı altında bir projeyle başlattım ve yaklaşık 7 yıldır İzmit Belediyesi muhtar hizmetleri birimiyle Türkiye’ye örnek oldu. Hükümetimiz de Türkiye’de bunu zorunlu hale getirdi. Muhtarlarımızın da  bir günü olsun dedik, bununla ilgili de yine süreci biz başlattık. Bu yıl muhtarlar günün 3.sünü kutlayarak onları onure ettik. Eski muhtarlarımızı yad ettik. Hükümetimiz bununla ilgili de muhtarlar günü ilan etti ve şimdi tüm yurtta muhtarlar günü kutlaması yapılacak.

 

HER ŞEY HALKIMIZ İÇİN

 

Geçtiğimiz dönem muhtarlarımız için yurtdışı gezisi düzenlemiştik.  Kısa bir süre önce de Kocaeli’ndeki ve İzmit’teki muhtarlarımızı Yunanistan ve Bulgaristan’a gönderdik. Muhtarlarımız güzel hizmetler yapıyorlar, mahallelerimize önemli katkı sağlıyorlar. Onların bilgi, görgülerinin arttırılması anlamında böyle etkinliklere de ihtiyaç var. Bundan sonra da muhtarlarımızla, uyumlu güzel bir ekip çalışmasını sürdürmeye devam edeceğiz. Hükümetimiz de, başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız da bu konuya böyle bakıyor. Her şey halkımız için” şeklinde konuştu. Ziyarette muhtarlar Başkan Doğan’a çeşitli hediyeler de verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817