MUHTARLARIMIZ BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ

 

Muhtarlar Günü nedeniyle tebrik etti

İlçedeki sorunların tespit edilerek daha hızlı çözüme ulaştırılması amacıyla muhtarlarla istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, 15 günde bir gerçekleştirdiği rutin toplantılara devam ediyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında gerçekleşen son toplantı bu kez Başkan Bulut’un makamında düzenlendi. Mahalle muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Bulut, ilk olarak 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, tüm muhtarları tebrik etti.

 

“Hepimizin tek bir amacı var”

Derince’de hayata geçirdikleri hizmetlerin belirlenmesi ve sorunların çözümü noktasında muhtarlarla birlikte hareket ettiklerini söyleyen Başkan Bulut “Muhtarlarımız bizim vatandaşlarımıza ulaşmamızdaki en önemli yardımcılarımız, olmazsa olmazımız. Bu yüzden kendilerini hiçbir zaman bizden ayrı görmedik ve görmeyeceğiz. Hepimizin tek bir amacı var o da Derince halkına daha iyi hizmet verebilmek. Birlikte hareket ettiğimiz sürece çok daha iyi eserlere imza atacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817