MUHTARLARLA ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
 İzmit Belediyesi’nde muhtarlarla değerlendirme toplantısı yapıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde meclis salonunda yapılan toplantıya Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İSU Genel Müdür Yardımcısı Ali Sağlık ve 102 mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda  bazı daire müdürleri de hazır bulundu.

Toplantıya katılan muhtarlar tek söz alarak  görüşlerini dile getirdiler. Yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını söyleyen muhtarlar” bizim için karşılıklı diolog çok önemli. Mahallelerimizdeki sorunları iletip kısa süre içinde çözüm bulunması konusunda bir sıkıntımız yok. Muhtarlık Masası sayesinde her türlü istek ve şikayetimizi Belediyeye iletebiliyoruz” dediler.

 

ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

 

Başkan Doğan’da İzmit Belediyesi ile muhtarlar arasında herkese örnek olacak bir işbirliği bulunduğunu belirterek” Bizlerin de sizlerin de ortak gayesi  vatandaşa hizmet etmektedir.  Göreve geldiğimiz ilk günden beri muhtarlarımız ile güzle bir diolog  halindeyiz. Muhtarlık Hizmet Masamız sayesinde iletişim sorunu da olmuyor.  Muhtarlar bizim için mahallelerdeki gözümüz kulağımız. Haftanın en az 2 gününü mahallerimizde geçiriyoruz. Vatandaşı belediyeye değil belediyeyi  vatandaşın ayağına götürüyoruz” şeklinde konuştu.  Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de İzmit’te güzel hizmetler yapıldığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817