MÜJDE! EMEKLİLERE ÖZEL TEKLİF
 30 Haziran Emekliler Günüları harekete geçirdi. 10.9 milyon ye her ay maaş olarak ödenen 10 milyar liralık pastadan pay almak isteyen bankalar, kampanya yarışınagirdi. Kimi bankalar maaşını kendi şubelerine taşıyan emeklilere 2 çeyrek altın vaad ederken, pek çoğu emeklilerden havale, EFT, hesap işletim ücreti almıyor. İşte bazılar: 

AKBANK: 
Emekli aylığını Akbank'tan alanlara şubelerde işlemler için öncelikli hizmet sunuluyor, maaş hesabından hesap işletim ücreti alınmıyor, havale işlemleri ve şube dışı kanallarda tüm EFT'leri ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Ayrıca, yurt çapındaki tüm bankaların ATM'lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekilebiliyor. 

FİNANSBANK: 
Emekliler, maaşlarını Finansbank'tan aldıkları süre boyunca şubelerinde işlem önceliğinden faydalanıyor ve hesap işletim ücreti de ödemiyor. Emeklilerin internet bankacılığından yaptıkları havale ve EFT işlemlerinden de ücret alınmıyor

ING BANK

Emekli aylığını ING Bank'a taşıyarak ilk defa ING Bank müşterisi olan ve maaşını 4 yıl süresince ING Bank'tan almayı taahhüt edenler, 2 adet çeyrek altın değerinde hediye kazanıyor. Ayrıca 10 bin TL tutarında 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanan emekliler de 1 çeyrek altın daha kazanarak, toplamda 3 çeyrek altına sahip olma fırsatı yakalıyor. Maaşlarını ING Bank'tan alan müşteriler hesap işletim ücreti ödemiyor

DENİZBANK: 
Emeklilere; kampanyalar, Emekli Bonus Kart, şubelerde işlem önceliği, uygun faizli ihtiyaç kredileri, acil nakit ihtiyacı için Kurtaran Hesap, birikimlere özel faiz oranı, internetten ve iletişim merkezinden ücretsiz havale ve EFT gibi olanaklar sunuyor.

ŞEKERBANK
31 Ağustos'a kadar minimum 500 TL tutarındaki SGK emekli maaşını Şekerbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca emekli maaşını Şekerbank aracılığıyla almayı taahhüt edenlere, 2 çeyrek altın hediye ediyor ya da faizsiz, masrafsız, 24 ay vadeli 2 bin 400 TL tutarında bireysel ihtiyaç kredisi sunuyor.

İLK BEKLENTİ İNTİBAK
Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün
Kurulacak hükümetten ilk beklentimiz intibak. 5510 sayılı Kanun'un gelir ve aylıkların artışını enflasyona endeksleyen hükmü değiştirilmeli, emeklilere refahtan pay verilmeli. Emekliler promosyon hakkından yararlanmalı. Emeklilerimize refah ikramiyesi verilmeli.

TESK Başkanı Bendevi Palandöken: 
Maaşlar başta olmak üzere emekliler arasında uygulanan farklılıklar kaldırılarak standart sağlansın. Aylıklarda köklü bir düzenlemeye gidilsin. Bağ-Kur'luya emekli ikramiyesi ve işsizlik ödeneği gibi düzenlemeler bir an önce yapılsın. Destek primi kaldırılsın.

kaynak: takvim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817