banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

MÜJDEYİ CAMİDE ALDI
BARAN : ADAY ADAYLARINA ELİMİ UZATIYORUM

İsmail Baran, aday adaylarına elini uzattığını

söyledi.

AKP’nin Körfez Belediye başkan adayı olarak açıklanan İsmail Baran, adaylık müjdesini öğlen namazını kıldığı İgsaş Camii’nde aldı. Kesin haberi alan İsmail Baran, sevincini cami cemaatıyla paylaştı ve bundan sonraki tek hedefinin Körfez’deki en yüksek oyu elde etmek olduğunu söyledi.

İsmail Baran, sabah erken saatlerde başlayan aday olduğuna dair söylentilere itibar etmeden dolaşmasını sürdürdü ve öğlen namazı için Tütünçiftlik Güney Mahallesi’ndeki İgsaş Camii’ne geldi. Burada namaza giren İsmail Baran, çıkışında da kesin haberi aldı ve cami cemaatinin tebriklerini kabul etti. İsmail baran daha sonra aynı mahallede Tuğrul Caddesi’ndeki yazıhanesine geçti ve ilk açıklamasını yaptı.

BARAN : HER ARKADAŞA KAPIM AÇIK

İsmail Baran, aday gösterilmeyen l0 arkadaşına bundan sonra da kapısının açık olduğunu söyleyerek, ‘’11 aday adayı partide sonuç ne olursa olsun birbirimizi destekleyeceğimize şeref sözü verdik. Şimdi bu sözün arkasında durma zamanı. Arkadaşlarımla hemen bir araya gelip, zafer kazanmak için çalışmaya başlayacağımıza ve el birliği, gönül birliği içinde bunu yapacağımıza inanıyorum. Bir kırgınlık, küskünlük yaşanacağını sanmıyorum ‘’ dedi.

BARAN : PEHLİVAN, BAŞARILI BİR BAŞKANLIK YAPTI

 İsmail Baran, bu güne kadar olan dönemde kendisinin ve arkadaşlarının çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadığını ifade ettiği açıklamasında, ‘’Bundan sonra da yine halkın arasına girip, bu hafta sonu belirleyeceğimiz projelerimi açıklamaya başlayacağım. Projelerim genellikle sosyal yaşamla ilgili, ilçeyi yaşanır hale getirmekle alakalı olacaktır. Başkanımız başarılı bir belediyecilik yaptı, ancak Başbakanımız değişim olmasına karar verdi. Ben de başlayan ve planlana hizmetleri kaldığı yerden devam ettirerek, hizmet yarışını sürdüreceğim. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla yapılmasını düşündüğümüz çalışmaları da gerçekleştireceğim’’ dedi.

BARAN : MECLİS ADAYLARIMIZI İSTİŞARE İLE SEÇECEĞİZ

İsmail Baran, 74 belediye meclis üyesi aday adfayı içinden seçim yaparken partisinin ve kendi kriterlerini göz önünde tutacağını belirterek, ‘’İl ve İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, mahaller temsilcileri ile istişareler yaparak listeyi hazırlayacağım. Benim için ehliyetli insan olması, bulunduğu mahallede sevilmesi ve partime oy kazandıracak kişi olması önemli’’ dedi.

BARAN : KÖRFEZ'DE EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

 Seçimlerde kendisine ve arkadaşlarına güveninin tam olduğunu söyleyen Baran, ‘’Partime ilçedeki bu güne kadar alınan en yüksek oyu kazandıracağım. İnanmak başarının yarısıdır. Adaylık yoluna çıkarken de kendime inancım tamdı ve bu şekilde başarıya ulaştım. Bundan sonra da yine aynı düşünceyle yoluma devam edeceğim. Başbakanımla aynı görüş çizgisinde bulunuyorum. Yaşadığım ülkenin , bölgenin ve ilçemizin güzelleşmesi için çalışacağım’’  dedi.

İsmail Baran daha sonra AKP İlçe teşkilat Binası’na gitti. Burada İlçe Başkanı Ankara’da olduğu için seçim İşleri başkanı Şaban Aydın ve ilçe yönetimi tarafından alkışlarla karşılandı. Ancak, sürpriz olarak değerlendirilen  aday seçimi nedeniyle partide istenen kalabalık yoktu. Burada hayırlı olsun konuşması yapan Baran, çalışmalarına devam etmek üzere ayrıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826