banner2779
banner2752
banner2750

Münir Arıkan, “Önce Gönüle Dokunmalıyız”


“Çalışanlara gönül kazandıran iletişim teknikleri ” temalı seminerde; fıtrat, adalet, liyakat ve emanet konulu bilgiler katılımcılara aktarıldı.


Körfez Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında personele yönelik eğitim ve seminerler düzenlemeyi sürdürüyor. Bu bağlamda; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen seminere, Düşünce Koçu Münir Arıkan katılım sağladı. Semineri dinleyenler arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, müdürler ve belediye personeli katılım sağladı.

“DÖRT DÖRTLÜK HİZMET”

Tütünçiftlik Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde konuşan Münir Arıkan, “Vatandaşımıza, vatanımıza en iyi şekilde hizmet etmek istiyorsak, önce bir gönüle dokunmayı bilmemiz gerekiyor” dedi. Belediye hizmetlerinde vatandaşlara davranışlarla ilgili konulara değinen Arıkan, “İnsan bir enerjidir. O enerjiyi beslenemediğiniz zaman gönlünüz zamanla taşlaşır. Gönül dört şeyle şekillenir. Fıtrat, adalet, liyakat ve emanet. Bu dört şeye dikkat edersek, dört dörtlük hizmet ederiz” dedi.

GÜZEL BİR SEMİNER OLDU

Seminer sonrasında Arıkan’a çiçek takdim eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Etkili ve güzel bir iletişim için yapılması gerekenleri ve iletişimin temel kurallarını hocamızdan dinledik. Bu eğitimi çalışma arkadaşlarımızın sadece çalışma hayatlarına değil, günlük yaşantılarına da yansıtacaklarına eminim. Ben kıymetli hocamıza bu güzel seminer için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751