MÜSİAD BAŞKAN BULUT’UN PROJELERİNİ İNCELEDİ
 Birinci viyadük tamamlanmak üzere

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Harikalar Sahili’nde bir program tertip etti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un katıldığı organizasyonda MÜSİAD Başkanı Celal Ayvaz ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Toplantıda konuklara ilçede yapılacak projelerle ilgili bilgiler aktaran Başkan Bulut, “60 Evler’de, Harikalar Sahili’nin üst kısmında bulunan eski öğretmenevi alanında prestij çalışmalarımız arasında yer alan Kültür Merkezi ve Kafe projemizi inşa edeceğiz. Bununla birlikte 20 metrelik yol ve viyadük projemizin ilk etabı tamamlanmak üzere. İlk viyadüğümüz Esentepe ile Harmantarla arasındaki bölgede inşa ediliyor ve büyük bir kısmı tamamlandı. Önümüzdeki günlerde vatandaşlarımızın kullanımına açılacak. Ayrıca Yavuz Sultan Mahallesi’nde kapalı yüzme havuzu projemizin de inşaat çalışmaları devam ediyor” dedi.

 

Proje alanını incelediler

 

Toplantıda ilçede yapılacak diğer projeler hakkında da bilgilendirmede bulunan Başkan Bulut, programın ardından MÜSİAD yönetimine Kültür Merkezi ve Kafe projesinin yapılacağı alanını gezdirdi. Bulut, “İlçemizi cazibe merkezi yapma noktasında yatırımlarımız devam edecek. Burada inşa edeceğimiz proje içerisinde nikah salonu, kafe, düğün salonu ve restoranlar yer alacak. İlçemize ve Kocaeli’ye değer katacak bu çalışmamız ile ilgili hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi. Yapılacak olan Kültür Merkezi ve Kafe projesi alanında incelemelerde bulunan heyet daha sonra Çenesuyu Fabrikası’na bir gezi tertip etti. Fabrikada, konuklara gerçekleşen yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Bulut, “Kapasiteyi arttırmak için ilk etapta 2 bin m2 olan mevcut alanı 4 bin m2’ye çıkarttık. Bunun yanında yeni aldığımız makinayla üretim kapasitemizi de 4 kat arttırdık. Tüm çabamız Çenesuyu’muzun marka değerini ve pazar payını arttırmak ve ilçemize en güzel şekilde hizmet etmektir” diye ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817