MÜSİAD Kocaeli Deprem Bölgesinde

Depremin ilk gününden itibaren yardım çalışmalarını büyük bir çabayla sürdürdüklerini belirten USLU, ‘yaşadığımız felaketin ilk gününden bu yana yönetimimizden ve üyelerimizden bölgeye gidenler olmuş ve kendi sektörleri ile ilgili çalışmalarda bulunmuşlardı. Bizler de MÜSİAD Kocaeli Şubesi yönetim kurulu olarak, yaklaşan mübarek Ramazan-ı Şerif’de deprem bölgesinde neler yapabilir, depremzede vatandaşlarımıza nasıl dokunabiliriz düşüncesiyle bölgeye ziyaret düzenledik, Kocaeli’mizden görevlendirilen bir çok isimle temaslarda bulunduk. Bu süreçte yapmış olduğumuz yardımlara ek olarak daha fazla neler yapabiliriz düşüncesiyle istişareler ettik. Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz ile görüştük, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve MÜSİAD işbirliğiyle kurulan hastaneyi inceleme fırsatı bulduk. Üyelerimizin tarafımıza teslim ettikleri zekatları depremzede ailelere teslim ettik. MÜSİAD’ımızın şubelerine ziyaretler gerçekleştirdik. Büyük bir maneviyat ve umutla geri döndük.’ Dedi.

Heyet ilk ziyaretini MÜSİAD Gaziantep Şubesine gerçekleştirdi. Gaziantep Şube başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ile görüşme yapıldı, her iki şube arasında yapılabilecek projeler ve yardım çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. Gaziantep ziyaretinden sonra MÜSİAD Kocaeli heyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve MÜSİAD işbirliğinde Hatay Defne’de kurulan hastaneyi ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alındı. Hatay’da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Kahramanmaraş’a geçen heyet, şehire koordinatör Vali olarak görevlendirilen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile görüştü. MÜSİAD Kocaeli Şubesinin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a bilgilendirmeler yapıldı, ardından Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde kurulan Kocaeli Çarşısı ziyaret edildi. Heyetin son durağı MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi oldu, şube başkanı Serdar Salih Çiçekçi ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşmeler yapılarak program sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817