MÜSİAD Kocaeli, Hollanda’daki Türk İşadamlarını Ağırladı

MÜSİAD Kocaeli şube binasında gerçekleşen programa bir çok işadamı katılım sağladı. Ağırlıklı olarak inşaat, sağlık, gıda ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren üyelerin bulunduğu program, MÜSİAD Kocaeli Başkanı İsmail Uslu’nun konuşması ile başladı. MÜSİAD’ın nitelikli işadamlarından oluşan büyük bir aile olduğunu belirten Uslu, konuşmasına şu sözlerle devam etti; ‘ MÜSİAD’ın ticari işbirliklerini geliştirme konusunda yapmış olduğu çalışmaları bu gibi programlarla desteklemeye devam ediyoruz. Bizlerin yalnızca yurtiçinde değil yurtdışında da etkin bir rol üstlenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Kocaeli’mizin bu yönde yetkinliği müsait. Ülkemizin ihracat ve sanayisinin büyük bir kısmını ilimiz ekonomisi karşılıyor. Bunu daha da attırmak için şehrimize yapmış olduğunuz nazik ziyaret için teşekkür ediyorum.’

MÜSİAD Hollanda Şube Başkanı Ümit Akbulut ise örnek misafirperverliği için MÜSİAD Kocaeli Şubesi’ne teşekkür edip, bu gibi programların her zaman ticari işbirliklerini geliştirip ülkemize faydalı işler getireceğini ümit ediyoruz dedi.

MÜSİAD Kocaeli Başkan Yardımcısı Hasan Çakır’ın Kocaeli Ekonomisi ve Sanayisi ile ilgili bilgilendirme sunumlarının ardından Kocaeli tanıtım filmi izlendi.

Konuşma ve sunumların ardından B2B görüşmeleri ile program sonlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817