Mustafa Arha’ya 10 Yıllık  Lastiği Sattılar

Bir dost tavsiyesi ile gittiği lastikçi iddiaya göre kendisine 4 adet lastik verdi. Bunları takan Mustafa Arha, 6 ay kullandıktan sonra bir lastiğin balon yapması üzerine aynı yere gitti ve kendisine 4 adet yeni lastik daha verildi.

Ne olduğun u anlamayan Mustafa Arha, bir başka lastikçiye gittiğinde kendisine yaklaşık 10 yıllık rafta kalmış lastiğin verildiğini öğrendi. Hakkını aramak için bayiye giden Arha, ummadığı şekilde tepkiyle karşılaştı.

Mustafa Arha, basiretinin bağlandığını söyleyerek, “Fatura ve garanti belgesi istediğimde hep sonraya bıraktılar. Şüphelenmem gerekirdi ama bir kez basiretim bağlanmış. 2 kez aynı lastikçiye sıfır lastik parası ödedim. Bunları değişelim dediklerinde bir yıl önce taktıkları lastikleri çıkartıp, yenilerini parasıyla sattılar. Arada dostlar var diye şüphelenmedim ama son gittiğim lastikçi durumu anladı, üstelik verdikleri yeni lastiklerde 4 yıllıkmış. İlk verdikleri lastiklerin raf ömrü dolmuş, ikisi balon yaptı telleri çıktı. Belge istedim alamadım, şimdi mahkemeye başvuracağım ve hakkımı arayacağım, lastik alacak olan her kese ders olsun, üzerindeki imalat tarihine baksınlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817