MUSTAFA CECELİ KÖRFEZ’DE HAYRANLARIYLA BULUŞTU
 42. Altın Kiraz Festivalinin final akşamında konser veren Mustafa Ceceli’yi 8 bin Körfezli dinledi. Karşısında coşkulu bir kalabalık gören ünlü sanatçı, Körfezlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Alparslan Türkeş Stadyumunu hınca hınç dolduran vatandaşlar Mustafa Ceceli ile sevilen şarkıları birlikte söylediler.

42. Altın Kiraz Festivalinin final akşamına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Eski Körfez Cumhuriyet Başsavcısı ve Çorum Başsavcısı Üzeyir Karaküllah, Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Birim Müdürleri katıldı.

Konser Öncesi En İyi Kira Üreticileri Seçildi

Yapılan değerlendirmeler sonucu 42. Altın Kiraz Festivalinde 3 dalda en iyi kiraz üreticisi ve en iyi kiraz bağı olan 15 üreticiye ödül töreni düzenlendi. Karabodur Dalında Nurettin Şahin, İhsan Ardıç, Cemalettin Kurt, Nizamettin Kaya ve Rıfat Avcı ödüle layık görüldü. Napolyon Dalında Hüseyin Gülşan, Muharrem Temel, Nurettin Şahin, Yurdanur Temel ve Mustafa Gündoğdu ödüle layık görüldü. Ziraat 900 Dalında İbrahim Çelik, Zeki Temel, Cevdet Açıkgöz, Salih Korucuoğlu ve Basri Yılmaz ödüle layık görüldü. Yapılan ödül töreninde kiraz yetiştiricilerinin ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplan ve Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can takdim etti.

Ceceli Büyük Coşku İle Sevenleriyle Buluştu

Yıllardır Körfez’de yetiştirilen Kirazlarda büyük emekleri olan kiraz yetiştiricilerini Körfezliler ayakta alkışladı. Daha sonra Körfezlilerin heyecanla beklediği o an geldi. Ülkemizin son zamanlarda yetiştirdiği ender seslerinden biri olan Mustafa Ceceli büyük bir coşku ile sevenleriyle buluştu. Alanı dolduran binlerce kişiye en sevilen şarkılarını seslendiren Mustafa Ceceli, gördüğü ilgiden dolayı bir hayli memnun kaldığını ifade etti. Mustafa Ceceli, “Bugün muhteşem bir atmosferde beni sizlerle buluşturan Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ederim” dedi. Muhteşem sahte performansı ve harika bir atmosferde sahte alan Mustafa Ceceli, şarkılarını alanı dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi.

Konserin sona ermesinin ardından atılan havai fişekler güzel bir görsel şova sahne oldu. Yapılan 42. Altın Kiraz Festivalinin final akşamında güzel bir sonla nokta koyan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a Körfezliler teşekkür ederek bol bol fotoğraf çektirdi.

 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817