banner2779
banner2752
banner2750

MUSTAFA EFE; DEMOKRASİNİN YARA ALMASINA İZİN VEREMEYİZ
 İş dünyasını temsil eden kurumlar olarak darbe girişimini kabul etmenin mümkün olmadığını ifade eden Mustafa Efe, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Hiçbir türünü kabul etmesek de, darbelerin de bir ahlakı vardır. Böylesine ahlaksızca, alçakça ve kendi ülkesini ve vatandaşlarını düşman olarak gören bir girişimin mensuplarını tanımlamakta zorlanıyoruz.

 

Ülkeye, milletimize ve demokrasimize karşı yapılan bu alçakça girişimi hiçbir şekilde kabul etmediklerini açıklamasına ilave eden Efe, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Demokrasiyi ve milli iradeyi sekteye uğratmaya çalışan hain güçler bir kez daha harekete geçti. Gün, demokrasi ve milli iradeye sahip çıkma günüdür. İş dünyasını temsil eden bir kurum olarak, bu kalkışmaya karşı demokrasinin ve milli iradenin yanında olduğumuzu ilan ediyoruz. Milletimiz demokrasinin korunması konusunda adeta destan yazmıştır. Çok şükür ki bu sayede hükümeti alaşağı etme girişimi sonuçsuz kalmıştır.”

Askerle vatandaşı karşı karşıya getirme çabalarının da sonuçsuz kalacağını da sözlerine ekleyen Efe; “Milletimizin özgürlük ve demokrasi hakkı bu anti demokratik kalkışma ile engellenemeyecektir. Herkes bilmelidir ki; özelde Körfez Ticaret Odası, genelde tüm iş dünyası, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkacak ve bu konuda mücadele veren tüm kurum ve kuruluşların yanında olacaktır” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751