MUSTAFA EFE: TÜPRAŞ’TAN İLİMTEPE’YE OKUL İSTEDİK
 Meclis toplantısında odanın faaliyetlerini anlatan Mustafa Efe, Mart ayı içinde 25 ziyaret ve etkinlik gerçekleştiğini söyledi. Faaliyetleri tek tek anlatan Mustafa Efe, İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri belgesi ve 10002 Müşteri şikayetleri Yönetim Belgesinin alındığını söyledi. Mustafa Efe, yapılan ziyaretler sırasında Tüpraş’a da başsağlığı için gidildiğini ifade ederek, ‘’Ziyaret sırasında İlimtepe’ye, rahmetli Mustafa Koç adına bir Sağlık Meslek Lisesi ve ya Meslek Lisesi yaptırılmasının hoş olacağını söyledik. Bu önerimiz sıcak karşılandı, İnşallah kabul edilirse Tüpraş güzel bir okulu İlimtepe’ye kazandıracaktır’’ dedi.

Toplantıda dikkati çeken bir diğer konu ise şirket faaliyetleri raporu okunurken, Mart ayında 6 şirketin kapanış dilekçesi verdiği, 16 yeni şirketin ise açılış dilekçesi vererek, odaya kaydını yaptırdığı belirtildi. Bu yeni şirketlerle odanın üye sayısı Mart ayında 2 bin 280 oldu.

Veli Yıldız istifa etti

KTO’nun Oda Yönetiminde ve Oda Meclis’inde yer alan işadamı Veli Yıldız, özel gerekçeleri nedeniyle bu görevlerinden istifa etti. Yapılan Yönetim Kururlu toplantısında istifa dilekçesi kabul edildi.

Bu istifa ile boşalan Oda Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Mehmet Gümüş gelirken, otomotiv komitesinde başkan olan Mehmet Bozkurt’ta Oda Meclis Üyeliğine geldi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817