banner2779
banner2752
banner2750

Mutlu Aile Rehberi Semineri
 Özel Gölcük Güneş İlkokulu ve Özel Beyaz Zambak Anaokulu tarafından düzenlenen “Mutlu Aile Rehberi” adlı semineri yoğun ilgi gördü. Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlenen seminere gösterilen yoğun ilgi nedeniyle semineri ayakta izleyen vatandaşlar oldu.

Uzman Psikolog ve Yaşam Koçu Zeynep Doğanay’ın verdiği seminere, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Gölcük Yoksullara Yardım Derneği Başkanı Faruk Yıldırım, Özel Gölcük Güneş İlkokulu ve Özel Beyaz Zambak Anaokulu Yönetim Kurulu Üyeleri, Gölcük Belediyesi personelleri ve çok sayıda katılımcı katıldı. 

Uzman Psikolog ve Yaşam Koçu Zeynep Doğanay, konuşmasında çocukların zihinsel gelişiminden, hayal dünyalarının engellenmemesi gerektiğinden, ebeveynlerin çocuklara yaklaşım şekillerinden bahsetti. Etkileyici ve sade sunumunu video örnekleriyle süsleyerek anlatan Doğanay, çocukların okulda mutlu ve başarılı olması için ebeveynlerin tutumlarının önemi hakkında da bilgi verdi. Mutlu ve başarılı bir aile olmanın sırlarını öğrenen katılımcılar seminer sonunda Uzman Psikolog Doğanay’a merak ettikleri konularda soru sordular.

Özel Gölcük Güneş İlkokulu ve Özel Beyaz Zambak Anaokulu yöneticileri seminer sonunda Doğanay’a çiçek ile teşekkürlerini sunarak bu tür eğitici ve öğretici seminerleri düzenlemeye devam edeceklerini bildirdiler. Seminer sonunda izleyicilere katılım sertifikası dağıtıldı. Seminer katılımcıları öğrenmenin verdiği mutluluk ile salondan yüzleri gülerek ayrıldılar.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751