banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

MUTLULUĞA YELKEN AÇIYORUZ

Derince’ye artı değer kazandırdı

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un prestij projeleri arasında yer alan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda çalışmalar tamamlandı. Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi üzerindeki alana inşa edilen Yelken Kafe, bulunduğu konum itibariyle Kocaeli’nin incisi Harikalar Sahili ile bütünlük oluşturuyor. Eşsiz görünümü ve manzarasıyla herkesin beğenisini kazanan Yelken, sadece kentimizin değil, bölgenin de en gözde merkezleri arasında. Seyir teraslarının yer aldığı yelken katlarıyla Körfez’in eşsiz maviliğini sunan Yelken Kafe Restaurant, konumu, manzarası ve çevre düzenlemesi ile göz kamaştırıyor. Eşsiz proje, çok amaçlı salon ve sosyal donatılarıyla Derince’ye artı değer kazandırdı.

Rezervasyonlar 1 Ocak’ta başlıyor

Dış cephe çalışmalarının ardından, iç mimari çalışmaların da büyük oranda tamamlandığı Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nun çevre düzenlemesi de yapıldı. Şimdiden Körfez’in en gözde projeleri arasındaki yerini alan Yelken Kafe’de düğün, nişan ve sünnet gibi cemiyetlerini gerçekleştirmek isteyenler 1 Ocak 2018 Pazartesi günü itibariyle rezervasyon yaptırabilecek. Körfez’in eşsiz maviliğini tüm ihtişamıyla ortaya çıkartan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda cemiyetlerini yapmak isteyenler 0 262 239 1011 ve 0 552 300 1011 numaralı telefondan detaylı bilgi alabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826