MUTLULUK MESAFE TANIMADI
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) yeni dönemde 174 farklı branşta 27 bin 427 kursiyere ulaşarak meslek ve sanat eğitimindeki hedeflerinin birine daha ulaştı. KO-MEK meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atarak farklılığını ortaya koyan KO-MEK, şimdide yüzlerce kilometre ötedeki çocukların yüzünü güldürmeyi başardı.

 

YENİKENT’TEN KAHTA’YA UZANAN EL

Daha önceden KO-MEK bünyesinde kurs merkezi sorumluluğu yapan İngilizce öğretmeni Füsun Ünsal’ın aracılığıyla başlatılan kampanyada toplanan giyim, oyuncak, kırtasiye malzemelerinin olduğu koliler, Adıyaman Kahta’ya bağlı Damlacık İlköğretim Okulu’na gönderildi. Yenikent KO-MEK, personel ve kursiyerleriyle birlikte başlatılan kampanya sonrasında toplanan malzemelerin kış dolayısıyla kısa sürede ulaşması hem KO-MEK ailesinin hem de öğrencilerin içini ısıttı.

 

MİNİK YÜREKLERDEN KO-MEK’E TEŞEKKÜR

İhtiyaç sahibi 300 öğrenciye karne hediyesi olarak dağıtılan malzemeler minik yürekleri çok mutlu etti. Dağıtımdan sonra konuşan öğrenciler, Yenikent KO-MEK ailesine teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817