MÜZİSYENLER DERNEĞİ AÇILDI

Kocaeli Müzisyenler ve Sahne Sanatları Derneği’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Dernek başkanlığını Musa Sevindik’in yaptığı derneğin açılışına Körfez ilçe protokolü büyük ilgi gösterdi. Düzenlenen açılış programına özellikle siyasilerin yakın alakası dikkat çekti.

Açılış törenine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Demokrat Parti (DP) Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

“FEDAKARLIK GEREKTİRİR”

Derneğin açılış töreninde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, şu ifadeleri kullandı: “Böyle bir dernek çalışmasını başlatmak ve sürdürmek kolay değil. Zaman ayırıp, maddi ve manevi tüm ihtiyaçlarını karşılayacaksınız, ayrıca toplumun beklentilerini karşılayacaksınız. Bütün bunlar fedakarlık gerektiriyor. Musa kardeşimizi bu anlamda kutluyorum.

ÇOCUKLARIMIZ BURADA

SANATLA BULUŞACAK”

Yerel anlamda bölgemizde müzik anlamında önemli çalışmalar var. Musa kardeşimizi de bu yönü ile tanıyor ve biliyoruz. Müzik denilince bizim aklımıza mutlu olduğumuz anlar gelir. Bu arkadaşlarımız bizi hep müzikle buluşturuyorlar. Bize moral verip motivasyon sağlıyorlar. Tüm müzisyen ve sahne sanatçılarımızı tek çatı altında toplamaları ilçemiz adına sevindirici bir gelişme. Sanata güç verecek bir dernek olacak. Sanatla uğraşanlar kötülüklerden uzak kalırlar. Bu açıdan bakıldığında derneğin örnek olacağını düşünüyorum. Burası gençlerimizi, çocuklarımızı müzikle, sanatla buluşturacaklar”. Yapılan konuşmaların ardından derneğin açılış kurdelesi kesildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817