N2M Körfez’de ezberleri Bozacak
 Uzun yıllar Arçelik, Electrolux-AEG, ve Uğur Şirketler Grubu’nda üst düzey yönetici olarak görev yaptıktan sonra ticaret hayatına atılan Mustafa Gökçe tarafından Tütünçiftlik’te hizmete açılan N2M Dayanıklı Tüketim ve Gıda Sanayi A.Ş.  ilçede bu alanlarda ezberleri bozacak.

Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi Sakız Sokak Numara 20/A da hizmete başlayan ve önümüzdeki günlerde görkemli açılış yapmaya hazırlanan N2M adlı işyerinde, Derin Dondurucu, Soğutucu çeşitleri, Beyaz eşya çeşitleri, elektronik eşyalar, küçük ev aletleri ve bunların yanı sıra da gıda maddeleri satışları yapılacak. Beyaz eşya ve elektronik eşyalarda, Samsung, Uğur, Simfer, Profilo, Franke, Silverline, Oskar, AEG, Vento, Stando markalarına ait ürünler yer alacak. Dünya markalarının, piyasa fiyatları düzeyinde, uygun ödeme koşulları ile halka sunulacağını ifade eden Mustafa Gökçe, ‘’Vatandaşlarımız aradıkları ürün çeşitlerini bulabilecekler ve kredi kartına uygun taksitlerle alıp götürebilecekler’’ dedi.

Mustafa Gökçe, ezber bozacak bir diğer faaliyet alanının da gıda ürünleri satışı ile yapılacağını söyledi. Mustafa Gökçe, MS hastalığına yüzde 80 oranında faydalı olan Kapari , doğal ortamlarından gelecek olan zeytinyağı, incir gibi gıda maddeleri, burada paketlenecek, perakende ve toptan olarak satılacağını belirterek, ‘’Zeytinyağı, İncir, Kapari Aydın’dan, Bal Erzincan’dan, Çay Rize’den gelecek” dedi. Çok Faydalı olan Kapari ürününün halkımızın genel olarak bilmediğini belirten Mustafa Gökçe,  vücuda enerji veren, MS hastalığının tedavisinde yüzde 80 oranında etkili olan, anti kanserojen ve bağırsak düzenleyici olan  bu ürünü halkımızın  mutlaka kullanmasını tavsiye ediyorum dedi.

Doğup büyüdüğü Tütünçiftlik halkına kaliteli hizmeti-ürünleri sunmayı ve bölgemizde istihdam oluşturmayı hedeflediğini söyleyen Mustafa Gökçe, 1970 Kocaeli Kandıra doğumlu. Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü mezunu, evli ve 2 çocuk babası. Aynı zamanda İşletme Fakültesi’ni de tamamlayan Gökçe, 1992-1997 Arçelik A.Ş. Trakya Bölge Müdürlüğü’nde çalışma hayatına başlamıştır.  1997-2007 yılları arasında Electrolux A.Ş’de  görev yapan Gökçe, 2007-2016 yılları arasında Uğur Şirketler Gurubunun çeşitli Firma ve birimlerde üst düzey yöneticisi olarak hizmet verdikten sonra 2016 yılında ticaret hayatına atılmıştır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817