Nakliyecilerden Başkan Söğüt'e Köprü Teşekkürü

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Belde Garajı etrafında bulunan esnafı ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Şener Söğüt, “Körfez, yeşilin ve mavinin buluşma noktası, kültürel çeşitliliğin merkezi. Şehrimizin gelişimine ivme kazandıracak, var olan değerlerini geleceğe taşıyacak adımları atmaya ve güzel şehrimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamaya gayret gösteriyoruz” dedi.

GÖRÜŞLERİNİZ ÖNEMLİ

Körfez’de yapılan her çalışmada ‘ortak akıl’ ile adım attıklarını ve böyle yapmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli” dedi. Esnaf özellikle D-100 üzerinde hayata geçirilen köprü dolayısıyla Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti. Esnafın taleplerini alan Başkan Şener Söğüt, ilgili müdürlüklere gerekli talimatları verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817