NAKLİYECİLERİN KÂBUSLARI YAKALANDI

Alınan bilgi ve iddialara göre kasım ayı içerisinde Körfez, Derince ve Kartepe’de kamyon ve otobüslerin akülerini sökerek çalan şahıslar ve kullandıkları araçlar yapılan kamera takibi sonrasında tespit edildi.

 Tespitten sonra kullanılan araç plakası takibe alındı ve kara listeye alınan 34 plakalı otomobilin Derince'de dolaşımı tespit edildikten sonra yapılan operasyonda 3 kişi yakalandı. Derince’de yakalanan şahıslar Körfez’e getirildi ve sorgulamaları yapıldı.

Yakalanan zanlılar U.E. (36). S.Y. (35) ve A.M. (37) ile birlikte araç içinde de ikisi Kartepe’den olmak üzere 4 adet çalıntı akü bulundu. Akülerden ikisinin sahibi emniyete gelerek çalınan malzemeleri tespit etti.

Hırsızlık. çek ve uyuşturucudan da sabıkaları olan 3 kişi sorguları yapıldıktan sonra elde edilen kanıtlarla birlikte daha sonra sevk edildiler ve nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

İstanbul'dan geldikleri öğrenilen ve kiraladıkları arabalarla bu suçları İşleyen 3 kişinin Kartepe, Derince ve Körfez’de, yol kenarına, cadde ve sokaklara park edilen araçları tespit ettikten sonra, gece geç saatlerde aküleri sökerek çaldıkları belirlendi.

Körfez polisinin başarılı takibi ve çalışması sonucu yakalanan 3 zanlı cezaevine giderken bölgede uzun süredir çalınan akü nedeniyle sıkıntı yaşayan nakliyecilerde rahat bir nefes aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817