NARKOTİK ZANLILARI ADLİYEDE
 Alınan bilgi ve iddialara göre, yapılan ihbarlardan sonra başlatılan takiple, isim ve adresleri belirlenen ve torbacılık yaparak, uyuşturucu sattıkları iddia edilen şahısların evlerine şafak baskınları yapıldı. Ağırlık Körfez olmak üzere Derince, Dilovası ve İzmit’te yapılan baskınlarda 16 kişi evlerinden toplandılar. Şahıslarla birlikte çok miktarda da satılmak üzere hazırlanmış uyuşturucu malzemeleri ele geçirildi.

Sorgulamaları tamamlanan ve aralarında yaşları küçük 3 kişinin de yer aldığı 16 zanlı, hastane kontrolünden sonra Körfez Adliyesi’nde savcı ve hakim karşısına çıkartıldılar. Bu arada zanlıların yakınları da erken saatlerden itibaren adliye önünde toplandılar. Yakalan zanlılardan birsinin annesi, gözaltına alınan oğlunun 5 çocuğu olduğunu ve onlara kimin bakacağını bilemediğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817