banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Nazende Kapılarını Açtı

ŞEHİR DIŞINDAN DA

MÜŞTERİSİ VAR

Sorumlu müdürlüğünü Ömer Güney’in yaptığı Nazende Cafe ve Restoran, bol ve leziz çeşit, zengin menüsü ve uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Restoran kısmının iç dekorasyonu ise son derece özel olarak tasarlandı. Yalnızca Körfez ilçeden değil, çevre ilçe ve hatta kentlerden de özel müşterilerinin olduğu mekan, kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor.

BAŞKAN’DAN İNCELEME

Öte yandan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yeniden kapılarını müşterilerine açan Tütünçiftlik Nazende Kafe ve Restoran’da inceleme yaptı. Ayrıca işletmede bulunan aileleri de selamlayan Başkan Söğüt, “Kontrollü normalleşmenin ilk gününde tesislerimizi açtık. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

HANGİ SAATLERDE

AÇIK OLACAK?

Bu arada işletmeden yapılan açıklamada, Nazende Kafe ve Restoran’ın Tütünçiftlik ve Yarımca şubelerinin hafta içi 12.00 ve 21.00 saatleri arasında, cumartesi günleri ise 09.00 ve 21.00 saatleri arasında hizmet vereceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826