banner2752
banner2750
banner2776

Nazende'nin Malzemeleri Yaşlı Bakım Merkezi'ne

MALZEMELER MUHAFAZA EDİLİYOR

Tadılat çalışmalarının tamamlanarak yeniden hizmete açılan Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Nazende Kafe & Restoran’ın ön kısmında bulunan cam bölme ve açılır kapanır branda tavan söküldü. Yerine ise aynı bölgeye kurulan devasa şemsiyelerle işletmenin bahçe kısmı daha cazip daha şık ve havadar bir hale geldi. Öte yandan Şener Söğüt başkanlığında tasarrufa büyük önem veren Körfez Belediyesi, sökülen cam bölme ve tavan brandasını ise başka bir projesinde değerlendirilecek.

YAŞLI MERKEZİNDE DEĞERLENDİRİLECEK

Şu anda belediyenin Teknik Hizmetler biriminde muhafaza edilen malzemelerin, Körfez Belediyesi tarafından Yarımca sahilde hayata geçireceği Yaşlı Yaşam Merkezi’nde kullanılacağı, burada ağırlanacak olan yaşlı misafirlerin daha rahat bir ortamda ağırlanmaları için kullanılacağı belirtildi. Merkezin bahçe kısmında cam bölmenin üzerinin yine açılır kapanır tavan olarak hizmet vereceği belirtildi.

MECLİS ÜYESİNİN DÜKKANINDA İSKAN RUHSAT YOK

UYGUN’A TEPKİ VAR!

Öte yandan Belediye meclisinde soru sormayıp basınla işi şova dönüştürmeye çalışan uygun, Tütünçiftlik Nazende’nin önünden sökülerek başka bir alanda değerlendirilecek olan malzemelerle ilgili hırsızlık varmış imasında bulunarak  “Bu camlar ve açılır kapanır branda nerede?” diye sorular yönelten ve çirkin politik ahlaka uymayan bir imada bulunan Uygun'un haberlerde hakarete varan yorumlarıda kendi yaptırdığı idda ediliyor.  Aynı zamanda işlettiği nalbur dükkanı da iskan ve ruhsatsız olan CHP’li meclis üyesi Erkan Uygun ise büyük tepki gördü.

KAMUNUN ARSASINA ÇÖKMÜŞ

Başta CHP’liler olmak üzere vatandaşlar ve siyasi kurum temsilcileri, gösterilen bu tavrı çok sert şekilde eleştirdi. Erkan Uygun'un ayrıca belediyenin 18 metrekare arsasını dükkanına katarak kamunun arsasına çöktüğü gelen iddaalar arasında. Uygun iddalar karşısında ben burda kiracıyım çökmüşse mal sahibim çökmüş , ben sadece kullanıyorum. dediği belirtiliyor. !

Körfez Tütünçiftlik sahili Nazende tesisleri son derece modern ve temiz, şık ve havadar hale geldi.

Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunulan tesislere bu senede çok yoğun bir talep olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
körfezli 3 yıl önce

VAY ERKAN VAYY. DÜrüst MECLİS ÜYESİ. İLÇE BAŞKANI OLMAK İÇİN YAPMADIĞIN ŞEBELEKLİK kalmadı:)

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680