Nazlı’dan ‘BİRLİK VE BERABERLİĞE VURGUSU’
 Kocaeli AK parti Milletvekili Aday Adayı Yücel Nazlı Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerinde ilçe başkanları ve yönetimleriyle bir araya gelen AK PARTİ Kocaeli milletvekili aday adayı S.M Mali Müşavir Yücel NAZLI,  “Yeni ve Güçlü Türkiye‘nin şekilleneceği 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde 25.dönem Milletvekili olmak için Kocaeli’nden aday adaylığını müracaatların son Cuma günü ilan etmişti.

Yücel NAZLI; Doğduğumuz değil ama,  "33 yılıdır havasını soluduğum, suyunu içtiğim, hayatımız büyük bir kısmını geçirdiğim Sanayi Şehri Kocaali’ye  gönül bağı ve sevda ile bağlıyız. Gebze, diğer ilçelerle Kocaeli ile bizler bir bütünüz. Nasıl ki kendimiz, ailemiz ve sevdiklerimiz için hayallerimiz varsa, şehrimiz içinde hayallerimiz var. Bende  bu hayallerimi gerçekleştirebilmek ve millete hizmet sevdalıları kervanına katılabilmek  için malumunuz üzere 26 Yıllık Mali Müşavirlik Meslekte hayatımda 5 yıllık İl Genel Meclis üyeliği ve 13 yıldır benim için bir okul olan AK PARTİ de ve Akademik programlara katılarak Türkiye ve Dünya siyasetinde edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi Yeni Türkiye ‘nin vizyon ve misyonunu devam ettirmek için kullanmak, 2023 hedefi için Kocaeli’mizin heyecanını  ve Halka Hizmet Hakka Hizmet anlayışı ile ‘’ meclise taşımak istiyorum" diye konuştu.  

 

"HİZMETTE HOŞGÖRÜ ESASINI BAZ ALDIM"

Kocaeli’nde Bir Türkiye mozaiği ve çeşitli etnik köken, mezhep ve dini inanç farlılıklarının hakim olduğu yerlerde, kardeşlik, barış ve hoşgörüyü  temel alan bir hizmet anlayışını esas aldığına değinen Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Yücel Nazlı , "Hayatım boyunca milletin adamı olmaya gayret ettim. Hizmet etmedeki arzu ve fedakârlığımız herkesin malumudur. Vekil olsak da olmasak da halkımızın içinde, partimizin yanında olacağız. Dava adamı olma sorumluluğunu her zaman bir yaşam biçimi olarak gördük. Nihayetinde her şey yüce Rabbimizin takdir ve nasibindedir" dedi.

-BİRLİK VE BERABERLİĞE VURGU-

 

Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Yücel Nazlı konuşmasına şu şekilde devam etti. "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  koyduğu 2023 hedeflerini ,  Sayın Başbakanımız  Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Liderliğinde  bir mali müşavir olarak üzerime düşen görevleri  ülkemiz ve Kocaeli’miz  adına gerçekleştirmek istiyorum. Bu kapsamda Sayın Cumhurbaşkanımızın istediği dindar gençliği inşa etmek, Kocaeli’mizi ekonomik  ve sosyal alanlarla birlikte sanayide ve kültürel olarak da Türkiye’nin gözbebeği haline getirmek, halkın içinden gelen ve halkla olan bir yönetici olarak onların sıkıntı ve isteklerini anlayabilmek, onlarla hemhal olmak , Kan ağlayan Müslüman coğrafyasında gözyaşlarının dindirilmesini sağlamak, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü, istikrarlı Türkiye’nin ilerlemesine dair her türlü çalışmada bulunmak hedeflerim arasındadır.

 

"SORUNLARA ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIM"
 

Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Yücel Nazlı konuşmasını şu şekilde nokladı.  "Vekillik görevini sadece temsil makamı olarak görmekten öte, proje üreten, sorun çözen, elini taşın altına koyan, cesaret ve vakarını halkın iradesinden yana ortaya koyan bir vekil anlayışı ile  çalışmak düsturumuz olacaktır. 

 

Bu zorlu süreçte Kocaeli’ li  Ak gönüllü kardeşlerimizin  dine , vatana ve millete hizmet için çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Türkiye’yi daha ileriye taşımak  için desteğinize ve duanıza talibim. Rabbimden bu süreci bizler ve memleket için hayırlara vesile kılmasını niyaz ediyor, Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aday adaylığım şahsım, ailem, Kocaeli ve Türkiye için hayırlara vesile olsun dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817