Işık, “Muzaffer Bıyık, Darıca’ya Çok Şey Kazandıracak”

Işık, Muzaffer Bıyık’ın tecrübesiyle Darıca’ya çok şey kazandıracağını ifade etti

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, SKM programları kapsamında düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların görevinin önemine değinen Milletvekili Fikri Işık, talep ve önerilerini dinledi hem yerel hem de ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

 

“TECRÜBELİ BİR İSİM”

Milletvekili Fikri Işık, “Darıca’da bir bayrak değişimi yaşandı ve 9 yıl ilçe başkanlığımızı yapan Muzaffer Bıyık, belediye başkan adayımız oldu. Belediye başkanımız Şükrü Karabacak, 15 yıl boyunca Darıca’ya önemli hizmetler yaptı. İnanıyorum ki Muzaffer Bıyık da çok önemli hizmetlerde bulunacak. Tecrübesiyle önümüzdeki dönem Darıca’da çok önemli hizmetler yapacak. Biz Muzaffer Bıyık’a güveniyoruz. Siz mahalle muhtarlarımızın da desteğini önemsiyoruz” dedi.

 

BIYIK, “BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise yaptığı konuşmada Darıca’yı ortak akılla hep birlikte yöneteceklerini kaydederek “Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde AK Parti döneminde muhtarların görüşlerine her zaman değer verilmiştir. Ben de ilçe başkanlığım boyunca mahalle muhtarlarımızla hep istişare halinde olduk. Bundan sonra da muhtarlarımızın görüş ve önerilerini dikkate alacağız” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817