banner2752
banner2750
banner2776

    Mustafa Eranıl, 7 Bin Kitap Desteğinde Bulundu

            

                'DOĞDUĞUMUZ YERE HİZMET; VAZİFEMİZDİR'

                Şehidimiz adına kurulacak olan kütüphaneden bilgisi olduğu zaman hemen harekete geçtiğini belirten gazeteci Mustafa Eranıl, " Akdağmadeni Belediyemizin şehit adına bir kütüphane kuracağını öğrendim. Hemen  Yozgat,İli Akdağamadeni  Belediye Başkanı  ve ekibiyle irtibata geçtim.  Kuracakları kütüphane için kitap bağışı kampanyası düzenlediklerini söylediler. Bende hemen vazife yaptığım Körfez'de  'Kitap Toplama Kampanyası'  düzenledim. Düzenlemiş olduğum bu kampanyaya vatandaşlarımız büyük bir ilgi gösterdiler. Bu kampanya neticesinde toplamış olduğum 50 koli kitabı; yine Körfez Belediyemizin resmi aracı ile Akdağmadeni Belediyesi yetkililerine teslim ettim. Doğduğum yere, doyduğum yerden destek olmak; böyle hayırlı bir kampanyaya katkı sağlamak gerçekten beni memnun etmiştir" dedi.

                BELEDİYE BAŞKANINA PLAKET

                Şehidimiz olan Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Köklü adına kütüphane kurma çalışması başlatan; Akdağamadeni Belediye Başkanı  Dr. Nezih Yalçın'ı da makamında  ziyaret eden Mustafa Eranıl;  belediye başkanına özel bir plaket takdim ettiğini belirterek, " Başkanımız güzel hizmetlerde bulunuyor. Kendisini ziyaret ettim. Bizi çok güzel ağırladı. Bu güzel günün anısına özel  taştan yapılmış bir plaket  takdim ettim.  Yaptığı bu güzel hizmetlerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Bir şehidimizin adına kurulacak olan kütüphaneye destek çıkmak kadar güzel ve mutluluk verici başka bir şey olamazdı. Çok mutluyum' dedi

                'TEŞEKKÜR EDERİM'

                Kütüphanenin kurulumundan görevli olan Akdağmadeni Belediyesi'nin görevlileri Gizem Mutlu ve Esengül Köroğlu'na kitapları teslim eden ve kurulacak olan kütüphane alanını gezen Eranıl, " Böyle hayırlı bir hizmetin kurulmasına vesile olan herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir alanda kütüphane oluşturulmuş. İnsanlarımızın ve gençlerimizin eğlenebileceği alanda oluşturulan bu kütüphane ilçemize güzel bir değer katacağına inanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Özellikle Kocaeli'nden Akdağamadeni'ne kitapların ulaştırılmasını sağlayan ve özel belediye aracını bizlere tahsis  eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'e, Başkan Yardımcısı Faruk Denli'ye ve beyediye Şoförü Yavuz Menşur'a teşekkür ederim. Ayrıca düzenlemiş olduğumuz bu kampanya ya destek veren kişilere ve kurumlara da teşekkür ederim"dedi.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet bilen 4 yıl önce

ALLAH senden razi olsun yuregi gonlu zengin kardesim

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680