banner2779
banner2752
banner2750

NE GÜZEL, YAŞIYORUZ Kİ YAŞLANIYORUZ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ Dünya Yaşlılar Haftası” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Doğan mesajında şu görüşlere yer verdi  “yaşlılarımızın toplumdaki yeri ve önemi, bizlere kattıkları değerler son derece önemlidir. Yaşlılarımızı sadece yılın bir günü veya bir haftası değil, toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlamalıyız. Hayatının gençlik dönemlerinin verimli ve üretken bir şekilde geçirilerek erişilen sağlıklı bir yaşlılık dönemi, kişinin deneyimlerinden faydalanıldığı altın bir çağdır. Yaşlı insanlarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı, hoşgörü onlara olan minnet borcumuzdur. Hepimizin ortak paydası insan olmaktır. Ne mutlu, yaşıyoruz ki yaşlanıyoruz. Bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımızın yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkân sağlamalı, toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız. Bu, toplumumuzun saygın bireyleri olan yaşlılarımıza karşı ortak sorumluluğumuzdur.

 

YAŞLILARIMIZ YALNIZ DEĞİL

 

İzmit Belediyesi olarak yaşlılarımız konusunda hassas davranıp onlara uygun projeler üretmeye devam ediyoruz. İçinde masaj koltuğu, dinlenme odası, oyun gurubu, günlük gazete ve çay ikramının bulunduğu Emekli Evlerimiz bu konuda attığımız en önemli adımdır ve Türkiye’de örnek bir projedir. Şehrimizin 11 değişik noktasında faaliyet gösteren ve binlerce üyesi bulunan emekli evlerinde her ay düzenli şekilde toplu doğum günü kutlamaları sayesinde emeklilerimiz bir araya gelip güzel bir dostluğa da imza atmış oluyorlar. Yine belediyemizdeki ilgili birimler tarafından kentteki yaşlılar sık sık ziyaret edilerek yalnız olmadıkları hatırlatılıyor.  Artık İzmit emekliler ve yaşlılarımız için yaşam kalitesinin arttığı bir yer haline geldi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, yaşama sevinçlerinin arttığı, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyor, saygılar sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751