Nesrin Duran '' Öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz!''

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetim kurulu üyeleri 28 yıl görev yaptıktan sonra emekli olan öğretmeni işyerinde ziyaret ederek 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve kadın kolları yöneticileri, 2006 yılında 28 yıllık İngilizce Öğretmenliği meslek hayatından emekli olan fakat mesleğini bırakmadan fahri olarak sürdüren emektar öğretmenlerimizden Abdurrahman Yakupoğlu’nu işletmeciliğini yaptığı kırtasiye dükkanında sürpriz bir şekilde ziyaret etti. Öğretmenlerin sadece görev yaparken değil ömürleri boyunca unutulmamaları gerektiğini dile getiren Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran “Partimiz olarak bu anlamlı günde emektar öğretmenimizi ziyaret etmek istedik. Onlar neslimizin bilgi kaynakları, ışıkları yön verenleridir, bu anlamda onların haklarını ödememiz mümkün değildir.” diyerek öğretmenler gününü kutladı. Emekli öğretmen Yakupoğlu’na çiçek takdim eden Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları yöneticileri tüm öğretmenlerin gününü kutladıklarını belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817